Εξοπλισμός φαρμακείου

Εξοπλισμός φαρμακείου.


     Ποιοτικός εξοπλισμός φαρμακείου σε χαμηλές τιμές από βιοτεχνία στην Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή εξοπλισμού φαρμακείου σε έπιπλα, συρταριέρες, επιγραφές led και σταυρούς φαρμακείων led. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στην κατασκευή ποιοτικών επαγγελματικών επίπλων, εξοπλίζει το φαρμακείο σας, με άριστης ποιότητας προϊόντα, Ελληνικής κατασκευής. Οι τιμές του εξοπλισμού είναι χαμηλές με επί πλέον προσφορά, αφού δeν περιλαμβάνουν εμπορικό κέρδος, αλλά μόνο το κέρδος παραγωγής. Η άριστη γνώση της τεχνολογίας, μας βοηθά να εξασφαλίσουμε στον φαρμακοποιό, τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα εξοπλισμού του φαρμακείου του, χωρίς να είναι απαραίτητο να πληρώσει μια περιουσία. Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια πληροφορία σχετικά με τον εξοπλισμό για το νέο φαρμακείο σας. Άριστης ποιότητας οικολογικές πρώτες ύλες, από επώνυμους τοπικούς και γνωστούς οίκους του εξωτερικού. Μεγάλη ποικιλία σε τύπους ξυλείας, ανάγλυφους ή λείους, με πλούσια pal και έντονα χρώματα. Αποστολή εξοπλισμού φαρμακείου από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα, από Κέρκυρα έως Ρόδο και από Πάτρα έως Κύπρο.

Εξοπλισμός με πάγκους φαρμακείων.


Εξοπλισμός με πάγκους φαρμακείου.

     Εξοπλίστε το φαρμακείο σας με πάγκους φαρμακείου στιβαρής κατασκευής, σε πολλά σχέδια, διαστάσεις και χρώματα που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις σας. Μεταβείτε στην σελίδα πάγκοι φαρμακείων και δείτε πολλές εφαρμογές. Μπορεί εύκολα να τροποποιήσουμε κάθε ιδιότητα του πάγκου που θα σας αρέσει, για πλήρη ενσωμάτωση στον χώρο του φαρμακείου σας. Κατασκευάζουμε και πάγους με δικό σας σχέδιο και τεχνικές προδιαγραφές. Όλοι οι πάγκοι διαθέτουν συρτάρια με ισχυρούς αθόρυβους μηχανισμούς και φρένο.

Πάγκοι φαρμακείου

Εξοπλισμός με συρταριέρες φαρμακείων.


Εξοπλισμός με συρταριέρες φαρμακείου.

     Η βασικότερη ενότητα στον εξοπλισμό ενός σύγχρονου φαρμακείου, είναι οι συρταριέρες. Στην σελίδα συρταριέρες φαρμακείων σας παρουσιάζουμε τον πανίσχυρο μηχανισμό HUWIL. Περιλαμβάνει 14 συρτάρια, εκ των οποίων τα δύο είναι διπλά. Κατασκευάζουμε την επένδυση του μηχανισμού στα χρώματα και υλικό που θα επιλέξετε. Συναρμολόγηση και τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό.

Συρταριέρες φαρμακείου

Εξοπλισμός με ράφια φαρμακείων.


Εξοπλισμός με ράφια φαρμακείου.

     Δυνατότητα κατασκευής παντός τύπου ραφιών φαρμακείων με ασυναγώνιστες χαμηλές τιμές και στιβαρή κατασκευή. Δείτε στην σελίδα μας ράφια φαρμακείων μερικές εφαρμογές και τιμές. Κάθε τροποποίηση είναι δυνατή. Εξοπλίστε το φαρμακείο σας με ράφια Ελληνικής κατασκευής, σε τιμές παραγωγής και ασυναγώνιστης ποιότητας.

Ράφια φαρμακείου

Τα σχόλια είναι κλειστά.