Συρταριέρες φαρμακείου

Συρταριέρες φαρμακείου


Συρτάρι με καθαρό μήκος ένα μέτρο.     Η υποχρέωση από τον νόμο, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα να τοποθετούνται σε κλειστό χώρο ή σε συρταριέρες φαρμακείου, είχε σαν αποτέλεσμα την εξέλιξη των συστημάτων αποθήκευσης. Ο απεριόριστος χώρος και η αξιοποίηση κάθε εκατοστού τους, κάνουν τα συστήματα αυτά αναγκαία και περιζήτητα. Όλοι οι μηχανισμοί παρουσιάζουν ομοιότητες και δύσκολα ένας φαρμακοποιός θα ξεχωρίσει διαφορές. Οι μηχανισμοί συρταριέρας φαρμακείου έχουν όνομα και επίθετο, όχι μόνο χώρα προέλευσης. Κάποιοι μηχανισμοί έχουν πολύ καλύτερη φήμη, λόγω καλής ποιότητας και τιμής. Γιατί να μην το γνωρίζετε και να τους επιλέξετε; Οι τιμές δεν διαφέρουν και πολύ. Συρταριέρες φαρμακείων HUWIL, με χαλύβδινο πανίσχυρο σκελετό και χαμηλή τιμή. Λόγω της στιβαρής του κατασκευής, δεν παρουσιάζει φαινόμενα κόπωσης και λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα για πάρα πολλά χρόνια. Όσο “φιλότιμος” να είναι ένας μηχανισμός, αν δεν συναρμολογηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό, θα παρουσιάσει σίγουρα δυσλειτουργίες στο μέλλον. Η επιλογή, η εγκατάσταση και η επένδυση των μηχανισμών συρταριέρας, είναι το σοβαρότερο ζήτημα στον εξοπλισμό ενός φαρμακείου. Μην ψάχνετε συρταριέρες φαρμακείου μεταχειρισμένες, γιατί το όριο ζωής τους είναι περιορισμένο, έχουν ασταθή λειτουργία, παρουσιάζουν θορύβους και φυσικά χωρίς εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εξοπλισμός με συρταριέρες φαρμακείου τιμές χαμηλές.

Συρταριέρες φαρμακείων καπλαμάς δρύς με λούστρα.
Επίπλωση, συρταριέρα Φαρμακείου.

Έπιπλα συρταριέρες φαρμακείου ExpoDesign Hellas.
Συρταριέρες φαρμακείων με λάκα και λούστρα.
Επένδυση συρταριέρας φαρμακείων HUWIL.

Συρταριέρα φαρμακείου επενδυμένη, εγκατεστημένη.
Συρταριέρα φαρμακείου Γερμανίας επενδυμένη Huwil.

Διαστάσεις συσταριέρας φαρμακείου HUWIL


     Δείτε τις διαστάσεις αναλόγως με τον τύπο και το μέγεθος της συρταριέρας. Υπολογίστε τον απαιτούμενο χώρο για την τοποθέτηση και λειτουργία του μηχανισμού. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απαιτούμενες διαστάσεις εγκατάστασης συρταριέρας φαρμακείου HUWIL..
Πλάτος συρταριού τριών διαδρόμων φαρμάκων.
Πλάτος συρταριού δύο διαδρόμων φαρμάκων.

Σκελετός συσταριέρας φαρμακείου HUWIL


     Δείτε πως είναι συναρμολογημένος, ο σκελετός μίας στήλης της συρταριέρας HUWIL. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του φαρμακείου, το άθροισμα των στηλών μπορεί να είναι 2,3,4. Ακολουθεί η ξύλινη επένδυση των μεταλλικών μερών της συρταριέρας. Ο τύπος ξυλείας και το χρώμα είναι επιλογή σας από δειγματολόγια.

Σκελετός μίας στήλης συρταριέρας HUWIL.
Τα συρτάρια σταθεροποιούνται στην πλήρη έξοδο, για εύκολη τοποθέτηση φαρμάκων.
Συρταριέρες φαρμακείου huwil σκελετός στήλης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.